DETAIL PRODUKTU:

Káva Indie Plantation A 250g, COFFEESPOT

Novinka

Objednávkové číslo:
177-250g


SKLADEM U NÁS NA PRODEJNĚ:
NE (skladem u dodavatele)



CENA BEZ DPH
na dotaz
CENA S DPH
na dotaz
MNOŽSTVÍ
ks

POPIS PRODUKTU:

Zrna kávy Plantation A Mysore byla vybrána z různých plantáží podle velikosti a kvality zrna. Káva má střední tělo, v chuti převládá sladká mléčná čokoláda bez ovocných tónů s nízkou kyselostí. Pěstována je ve polostínu a sbírána ručně, poté zpracována mokrým procesem.

Chuť: sladká mléčná čokoláda, nízká acidita
Druh: 100% Arabica
Stupeň pražení: 3 - Středně intenzivní
Kyselost: Nízká
Země původu: Indická káva
Oblast: Karnataka - Malenadu, pohoří Western Gats
Farma: Mysore
Metoda zpracování: Plně promyté / washed, ruční sběr
Odrůda kávy: Kent, Katimor, S.795

Mysore, také známá jako Karnataka, je jednou z hlavních indických oblastí pěstování kávy. Zde se produkuje více než polovina objemu národní kávy. Většinu z toho vypěstují drobní zemědělci. Menší část je vypěstována velkými výrobci.

Karnataka má tři geograficky odlišné zóny:
- oblasti Malenadu s pohořím Western Ghats - zde se nachází většina velkých kávových plantáží
- oblast Bayaluseeme s deskou Deccan
- pobřežní oblasti Karavali

Jak připravit kávu Indie Plantation A?
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...)

Kávu můžete připravit tak, jak to máte nejraději. Je vhodná pro všechny oblíbené metody přípravy kávy. Užijte si ji třeba pokaždé jinak!

Používáním tohoto webu souhlasíte, že využívá cookies.
V pořádku
Další informace